pris ikonGrupp och konferens

Visa alla

Dagstur i Fågelsjö

I gränstrakterna mellan Hälsingland, Dalarna och Härjedalen ligger den lilla byn Fågelsjö. Här finns marker med lång historia av skogsfinska traditioner och här ligger den unika Gammelgården Bortomåa. Gammelgården är en av de sju hälsingegårdar som finns med på UNESCOs världsarvslista och nu kan du som gruppresearrangör erbjuda dina kunder en unik paketupplevelse i Orsa Finnmark.

 

I detta paket ingår en guidad visning av Gammelgården och dess orörda kulturmiljö. Lunch och fika serveras i Amerikahuset och det ingår även ett besök till koboltgruvan i Los som blev känd på 1700- talet för den blå färgen, från mineralen kobolt. Det finns även möjlighet att köpa till ett bekvämt boende på Fågelsjö Gästis.

 

Varmt välkomna med din grupp till den skogsfinska kulturen önskar Britta.

 

 

FAKTAUPPGIFTER -Fågelsjö kursgård- Heldag i Fågelsjö och Hamra Nationalpark

 

Arrangemang, namn Besök en av de sju världsarvsgårdarna och Loosgrufvan.
Arrangör Fågelsjö Gammelgård/kursgård
Säsong Vår, sommar och höst 2013
Reslängd 1 dagstur
Pris 245 kr per person
Ingår i prisetTillköp Lunch, guidning i Loosgrufvan och Fågelsjö Gammelgård, kaffe med fågelsjöbulle.Logi 250 kr/person i 2-bäddsrum. Lakan och handduk 60 kronor.
Övrigt Möjlighet finns för bussgrupper att övernatta i Fågelsjö Gästis, STF-vandrarhem och äta frukost och middag i Amerikahuset.Besök gärna Hamra Nationalpark i samband med resan till Fågelsjö-Los.
Kontakt Britta Nilsson
Hemsida www.fagelsjo.nu
Telefon 0657-300 52
E-post tapp.nilsson@telia.com

I kategori: Dalarna För bussresearrangörer
Länk till pdf

Fakta

Kontakt

Britta Nilsson

0657-300 52

 

Hemsida

www.fagelsjo.nu

 Karta

Till stora kartan