Bli stödmedlem i Finnskogarna Ekonomisk förening

 

I Finnskogarna ekonomisk förening arbetar vi tillsammans för att synliggöra den skogsfinska kulturen och göra den mer känd. Vi vill lyfta fram alla de små turistföretag, hembygdsföreningar och arrangemang som finns runt omkring i finnskogarna.

Ju fler vi blir som medlemmar, stödjande eller röstberättigade, ju mer kan vi sprida kunskapen om finnskogsföretag, intressanta besöksmål och alla trevliga arrangemang som genomförs. Det händer väldigt mycket i finnskogarna och vi har ett nära samarbete med lokala entusiaster som genomför allt från marknader till resor och föreläsningar.

 

Det finns flera typer av stödmedlemmar. Privatpersoner med en årsavgift på 150 kr för 2014 samt företag och föreningar som kan välja att stödja med ett högre belopp. Som stödmedlem får du ett personligt numrerat medlemskort i trä, medlemserbjudanden, nyhetsbrev med information och erbjudanden från finnskogsföretag och hembygdsföreningar 6 gånger om året samt Finnskogarna snygga logga som klistermärke.

 

För dig som är intresserad finns mer information på hemsidan. Där finns också olika typer av erbjudanden och artiklar som speglar verksamheten i finnskogarna.

 

Och kom ihåg att gå in på vår Facebook- sida samt att ”bakom varje hörn finns en ny historia”.

 

 


I kategori: Artiklar Finnskogarna