Finnskogarna på Reiselivsmessen

Finnskogarna är ett samarbete mellan flera små turistföretag och föreningar som erbjuder många intressanta besöksmål och upplevelser i Dalarna, Värmland, Hälsingland, Gävleborg och Norge. Varje besöksmål bevarar och lyfter fram den skogsfinska kulturen och här finns välbevarade rökstugor, rior och rökbastuer.

 

De företagare som ingår i projektet Finnskogarna erbjuder paketerade upplevelser, för att förenkla och göra finnskogen lättillgänglig. Här finns något för alla som vill komma ut i naturen, upptäcka vacker orörd natur och uppleva den skogsfinska kulturen. På en lugn skogspromenad får du tid till eftertanke och rekreation och vill du vara mer aktiv finns här möjlighet att cykla, rida, åka skidor, vandra på snöskor, fiska, åka snöskoter, plocka svamp och mycket mer. Projektet har väckt stort intresse, inte minst hos dagens seniorer. Detta syns tydligt på projektets Facebooks sida som har över 9000 följare och en stor del av besökarna är mellan 45-65 år. En av orsakerna tros vara att Finnskogarna kan erbjuda många spännande aktiviteter och upplevelser för aktiva seniorer som både vill uppleva och upptäcka den skogsfinska kulturen. I Finnskogarna finns även många intressanta utflyktsmål att besöka på egen hand.

 

Finnskogarna kommer att delta på Reiselivsmessen i Oslo som arrangeras på Telenor Arena Fornebu, den 11-13 januari 2013. På mässan har du chansen att träffa erfarna researrangörer från hela världen och i Finnskogarnas monter får du träffa några av de företagare som är en del av projektet Finnskogarna. 

 

I Finnskogarna säger man att bakom varje hörn finns en ny historia.

 

Besök oss i monter: 334

 

Och läs mer på vår hemsida www.finnskogarna.com

 

Bakom varje hörn finns en ny historia!

 

Med vänliga hälsningar

Susanne Andersson

Projektledare

Tel. 0240-56 54 57

Finnskogarna


I kategori: Pressmeddelanden