Finnskogarna på vildmarksmässan

Den 8-11 mars anordnades årets upplaga av Nordens största publika mässa för friluftsliv, Vildmarksmässan i Älvsjö. Årets tema var äventyr och mässan blev som vanligt en succé. Mässan besöktes av 40 332 personer och tillsammans med ”Allt för sjön” som anordnades samtidigt kom 54 576 besökare till Älvsjös mässhallar den helgen.

 

Finnskogarna var självklart närvarande och under fyra dagar visade vi upp oss och bjöd på aktiviteter och underhållning i monter AG:124. Vi vill tacka våra samarbetspartners som fanns på plats och gav montern liv genom att bjuda på sig själva och berätta historier om finnskogarna. Under torsdagen och fredagen fanns Anna Ivars från Ivars Bo På Landet och Britta och Nils Nilsson från Fågelsjö kursgård i montern. Nils spelade fiol och Britta visade våra besökare hur man spinner lin. På lördagen och söndagen fanns både Peter Vester från Packstation Högfall och Harold Abbas från Abbas Stugby och Camping där och berättade om sig själva och sina skogsfinska erbjudanden. Vi bjöd på lokalproducerad korv från Tolvsbo i Söderbärke och hade en väldigt givande helg tillsammans med våra besökare.

 

Vi vill även rikta ett stort tack till Finnmarkens hembygdsförening som hjälpte oss att plocka ihop och städa på söndag eftermiddag.

 

Bakom varje hörn finns en ny historia!

 

Presskontakt 

Susanne Andersson

Projektledare

Tel. 0240-56 54 57

Finnskogarna


I kategori: Nyheter